Ambassade van België in Thailand

België in Thailand

 VacatureVacature

De Ambassade van België in Bangkok is op zoek naar een polyvalente administratieve medewerker om het secretariaatsteam van de ambassadeur en de politieke/diplomatieke sectie te versterken (m/f). 

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar Wijittra.Rakkantam@diplobel.fed.be ten laatste op 1 april 2019. Meer info: https://thailand.diplomatie.belgium.be/nl/vacature.

 

Welkom op onze website!

U bent een Belg die onlangs naar Thailand is verhuisd en u wilt zich inschrijven op de ambassade in Bangkok? U reist als toerist door Thailand en u bent uw paspoort verloren? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen? Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Thailand gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

 

Nieuws

18 Mar

Vandaag organiseerde vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders de vijfde Belgisch-Duitse Conferentie in het Egmontpaleis in Brussel. De bijeenkomst stond in het teken van de verbondenheid tussen België en Duitsland op het vlak van energie, mobiliteit en digitalisering. Naast de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas namen ook tal van opiniemakers uit de privésector, het middenveld en de academische wereld deel met als doel in deze beleidsdomeinen de banden aan te halen en onderlinge netwerken uit te bouwen.

16 Mar

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders maakt zich grote zorgen over de aankondiging van de Verenigde Staten over ongekende maatregelen tegen het Internationaal Strafhof.

14 Mar

In het kader van de derde internationale conferentie van Brussel over Syrië (Supporting the future of Syria and the Region), die vandaag eindigt, heeft België voor 2019 een bedrag van 24,3 miljoen euro vrijgemaakt voor humanitaire hulp aan Syrië en aan de landen in de regio: Jordanië, Libanon, Turkije en Irak.

08 Mar

Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag organiseerde vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders vanmiddag in het Egmontpaleis in Brussel een conferentie met als titel: "De totaalaanpak in veiligheid: diplomatie - defensie - ontwikkeling: vrouwen aan het woord”.

05 Mar

180.000 Belgen die in het buitenland wonen, hebben zich ingeschreven om te gaan stemmen bij de federale verkiezingen in mei. Dat laat minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders weten. Het zijn er 50.000 meer dan bij de verkiezingen vijf jaar geleden.